PommacxAnja


Tidigare kullar

Se våra tidigare kullar här »» Tillbaka >>>


.:: Pommac × Anya ::.
1  male and 3 bitches born 16/10 -23
All black


Kennelklubbens (SKK) information avseende kombinationen.till din egen

Fler foton på Pommac och Anya (klicka för att se större bild)


Lite tankar om kullen:

Sagovindens Havana Moon Over Ewoke eller Anja som hon kallas till vardags är en tik som har alla mina gamla hundar i sin stamtavla. Ett gott samarbete mellan Vikctoria på Sagovindens kennel möjliggjorde att jag kunde ta en avkomma efter mamma hennes mamma Jenna, som var den enda tiken i hennes kull. Exteriört är Anja en långlinjerad tik av en lite större modell som behöver lite tid att sätta sig och utvecklas. Vackert välformat huvud med mörka ögon. Jag hade gärna sett lite mer och bättre päls på henne. 

Anja är en fodervärdshund som bor i Karin i Luleå som är då den som känner henne bäst att beskriva henne;

"Anya är en feminin, elegant tik som behövt lite tid på sig att mogna. 2020 var tänkt att bli hennes utställningsår, men tyvärr satte Coronapandemin stopp för alla utställningar. Hon är apporterings- och sökvillig samt simmar gärna o bra. Hösten 2022 gjorde både hon och jag debut på jaktprov och så bra det gick. Allra högsta valören EXELLENT!

Utomhus är det full fart, men hon är ändå följsam och uppmärksam. Inomhus är hon lugn, hon är en riktig knähund som gärna är där vi är. Hon är nyfiken och med på allt och älskar allt och alla. Hon är bästa sällskapet både ute o inne.” Lite partisk är jag nog."// Karin SamuelssonPommac ägare Agnetha Nlsson berättar;
En följsam, lättlärd och lättränad hund. Vad jag än ville träna, lydnad jakt eller bara konster så var han alltid gladeligen med på det.Han var en stark sökhund, mycket fart som aldrig ville komma in tom men ändå samlad, lyhörd och lätt att styra.När han var 1 år gammal så tog vi 1:a pris på första start i nybörjarklass. Som 2-åring erövrade vi 1:a pris öppenklass. Vi kom snabbt till elitklass och fick där ett 2:a pris. På vår start på flatmästerskapet så fick vi Quill's Will to please vandringspris för bästa kontakt mellan hund och förare Jag fick uppleva så mycket med honom, jaktkurser, jaktprov, and- och gåsjakter och han var alltid lugn, trygg och tyst. Han var en trogen och lojal följeslagare som älskade livet. Bara han var med mig så var han nöjd.
Jag är glad att jag sparat hans säd så att hans fina egenskaper och gener kan föras vidare.


Please contact me for further questains about the upcomming litter 

Phone: +46 70 669 73 01  or Email: helena@ewokes.se